Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Η ώρα των αποδείξεων για Ρένα και Βαγγέλη!!!


Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά και να δείχνει!.. Μεγάλωσαν γενιές και γενιές με το δόγμα της τιμιότητας. Όλοι το ακούσαμε και το διαβάσαμε πολλές φορές. Ακόμα και η Ρένα Δούρου όλο και κάπου θα άκουσε για τη γυναίκα του Καίσαρα. Κάποιος θα την ενημέρωσε ότι δεν αρκεί να ισχυρίζεται πως συναντήθηκε τυχαία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Θα πρέπει να το αποδεικνύει κιόλας. Επειδή είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος, προφανώς και διαπιστώνουν όλοι ότι προσπερνώ την παράμετρο «Γιώργος Παπαχρήστος». Ναι, ο εξαιρετικός συντάκτης της εφημερίδας «Τα Νέα»! Στο κείμενό του τη Δευτέρα 12 Μαΐου απεφάνθη ότι ήταν για τον… Ταρζάν η αποκάλυψη του zougla.gr και υπερθεμάτισε όσων υποστήριζαν ότι η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής και o πρόεδρος του Ολυμπιακού συναντήθηκαν τυχαία στην ψαροταβέρνα του Γιάννη. Αρκεί και μόνο η αναφορά στη στάση του Παπαχρήστου για να βγάλω το ασφαλές συμπέρασμα ότι το ρεπορτάζ του zougla.gr ανταποκρινόταν απόλυτα στην πραγματικότητα. Έχω τσεκάρει άπειρες φορές τον Παπαχρήστο. Ποντάρει τα πάντα στην κοντή μνήμη των αναγνωστών του. Αλλά εμείς έχουμε ήδη αντιληφθεί πως κινείται ο συντάκτης του ΔΟΛ. Προσπερνάμε, όμως, όσα έγραψε και πάμε στην ουσία.
Η ώρα των αποδείξεων Κυριολεκτικά έφτασε η ώρα των αποδείξεων. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ιστοσελίδας, η ψαροταβέρνα έδιωχνε το βράδυ της Παρασκευής κάθε υποψήφιο πελάτη. Κάτι που εύκολα αποδεικνύεται από το… Ζ. Ναι, τον λογαριασμό που έκανε εκείνες τις ώρες. Επίσης η Δούρου οφείλει να δημοσιοποιήσει την απόδειξη της πληρωμής για τον λογαριασμό που έκανε στο μαγαζί. Για τη ζημιά που προκάλεσε με την παραγγελία της, όπως λένε και στον Πειραιά. Μην αρχίσει να μας λέει για προσωπικά δεδομένα και τέτοια, διότι ο λαός απαιτεί διαφάνεια για κάποια που την ευαγγελίζεται. Κι επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μας, το ίδιο οφείλει να κάνει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Ως τζέντλεμαν που είναι, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει υποχρέωση να προστατέψει την πολιτική τιμή και υπόσταση της Ρένας και να προσκομίσει και εκείνος τις αποδείξεις για τον λογαριασμό που πλήρωσε το βράδυ της Παρασκευής… Έχουν, λοιπόν, η Δούρου και ο Μαρινάκης την ευκαιρία να αποδείξουν ότι σέβονται τους πάντες και τα πάντα στη ζωή τους. Ιδού η αλήθεια, ιδού και αποδείξεις της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι υπερήφανες πωλήσεις του Κούγια και η αγγελία για το προπονητικό

Ωραίος ο Αλέξης Κούγιας! Διαπίστωσε ότι με τα... ασημικά δεν βγαίνει άκρη και έβαλε αγγελία μήπως βρει επενδυτή για τις εγκαταστάσεις πο...