Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Η απάντηση του Μόραλη...


Πέρασαν ήδη τρεις ημέρες από την απάντηση του Γιάννη Μόραλη στη Γιάννα Αγγελοπούλου. Την αναδημοσιεύω για να φρεσκάρω τη μνήμη όσων ξέχασαν τη δήλωση που έκανε ο νέος δήμαρχος Πειραιά. Αλλά κυρίως την παραθέτω επειδή μού είναι απαραίτητη για να κάνω και τη σχετική σύνδεση. «Με αφορμή τις δηλώσεις της Γιάννας Αγγελοπούλου σε τηλεοπτικό σταθμό. Η «συγγραφέας» Γιάννα Αγγελοπούλου με το γνωστό σε όλους βίο και πολιτεία παραπονείται για τη νίκη του Πειραιά. Αλησμόνητη η αδυναμία της στα μεγάλα βαλάντια και η βλαχομπαρόκ αισθητική της, που τη ζήσαμε με τα ανεπανάληπτα πυροτεχνήματα, που εξέθεσαν παγκόσμια την Ελλάδα. Καμμένο πυροτέχνημα πλέον και αυτή. Την αφήνουμε να ζει το δράμα της και να περιοδεύει, αφηγούμενη αυτό», είπε ο Μόραλης για τη Γιάννα!
... η απάντηση του Μαρινάκη... Σε σύγκριση με τον νέο δήμαρχο, ο δημοτικός σύμβουλος επέλεξε πιο σκληρή στάση. Πήγε το απόγευμα της Δευτέρας στο ΣΕΦ και φωτογραφήθηκε με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο! Τον «πατριάρχη» της οικογένειας που εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντι από τη Γιάννα. Με συνέπεια, βέβαια, η τελευταία να βγάζει σπυριά!!! Γι’ αυτό μαθαίνω ότι ψάχνει τρόπο να περάσει στην αντεπίθεση!
... και τα Ποσειδώνια! Ένας είναι ο... τρόπος για να απαντήσει η Αγγελοπούλου στον Μαρινάκη! Η επίσκεψη στα... Ποσειδώνια! Οι προσκλήσεις, άλλωστε, είναι εντυπωσιακές! Τρισδιάστες και γι’ αυτό σας βάζω μία! Πού ξέρετε; Ίσως να ‘ναι κι εκείνη που απευθύνεται στη Γιάννα!.. Υπομονή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι υπερήφανες πωλήσεις του Κούγια και η αγγελία για το προπονητικό

Ωραίος ο Αλέξης Κούγιας! Διαπίστωσε ότι με τα... ασημικά δεν βγαίνει άκρη και έβαλε αγγελία μήπως βρει επενδυτή για τις εγκαταστάσεις πο...