Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Γκαντέμης ο Μελισσανίδης!..


Στα χνάρια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη βαδίζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης σύμφωνα με τον Γιάννη Κουρτάκη! «Τελικά, δεν είναι να σου κάνει ποδαρικό ο μικρομέτοχος του ΟΠΑΠ Δ. Μελισσανίδης. Μιλάμε για γκαντέμη ολκής», έγραψε ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και κατέγραψε τα… χτυπήματα του Νικαιώτη επιχειρηματία: «Ως γνωστόν, ο κρυπτόμενος πρόεδρος της ΑΕΚ στήριξε με φανατισμό δύο δημάρχους. Τον Μιχαλολιάκο στον Πειραιά, για τον οποίο έβαζε και στοιχήματα, και τον Σπηλιωτόπουλο για τον Δήμο της Αθήνας. Όπως είναι ήδη γνωστό και οι δύο τα πήγαν εξαιρετικά».
Εδώ οφείλω να μαλώσω τον συνάδελφο… Μισό ρεπορτάζ μας έδωσε ο Κουρτάκης. Παρέλειψε να γράψει ότι ο Μελισσανίδης στήριξε και τον Γιάννη Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής! Που επίσης κινδυνεύει να χάσει από τη Ρένα Δούρου!!! Για να μην θυμηθώ ότι πριν επιστρέψει στην ΑΕΚ βοήθησε σε δύο μεταγραφές, του Δημήτρη Ανάκογλου από τον Πανσερραϊκό και του Γιώργου Κουτρουμπή από την Καλλιθέα. Στην πρώτη περίπτωση συνεργάστηκε με τον Πέτρο Θεοδωρίδη και στη δεύτερη με τον Νίκο Σαλευρή. «Δεν μπορείς να αρνηθείς στον τίγρη», είχε δηλώσει ο Θεοδωρίδης. «Ο Μελισσανίδης είναι φίλος μου και δεν μπορούσα να του χαλάσω το χατίρι», ήταν τα λόγια του Σαλευρή. Κατά μία τραγική σύμπτωση, ο Θεοδωρίδης και ο Σαλευρής αποδήμησαν ήδη εις Κύριον!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι υπερήφανες πωλήσεις του Κούγια και η αγγελία για το προπονητικό

Ωραίος ο Αλέξης Κούγιας! Διαπίστωσε ότι με τα... ασημικά δεν βγαίνει άκρη και έβαλε αγγελία μήπως βρει επενδυτή για τις εγκαταστάσεις πο...