Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Το μίσος που έγινε αγάπη!


Παντού υπάρχει ένας… Μπαλτάκος. Όχι βέβαια, κάποιος άλλος, μα ο ίδιος, ο Τάκης Μπαλτάκος! Έτσι τον μάθαμε, έτσι τον καταγράφουμε. Ναι, πρόκειται για τον άλλοτε νομικό σύμβουλο της ΕΠΑΕ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Τον άλλοτε γραμματέα της κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά! Ο Μπαλτάκος είναι άνθρωπος που γεννά έντονα συναισθήματα. Άλλες φορές δέχεται βέλη του μίσους από τα ΜΜΕ και κάποιες γίνεται αποδέκτης της στοργής τους. Ακόμα και στα ίδια ΜΜΕ μπορεί ο διακεκριμένος δικηγόρος να προκαλεί τα πιο ακραία συναισθήματα.
Θυμάμαι, για παράδειγμα, την εφημερίδα «Παραπολιτικά» να επιτίθεται με σφοδρότητα στον Μπαλτάκο. Είναι ενδεικτικό το πρωτοσέλιδο της 19ης Οκτωβρίου 2013. Είχε τίτλο: «‘’Ο Εφιάλτης’’ Μπαλτάκος ταλανίζει την κυβέρνηση». Ακόμα περισσότερο… μίσος βγήκε μία εβδομάδα αργότερα, στις 25 Οκτωβρίου.
«Ο Μπαλτάκος “αμάρτησε” για τον γιό του», αποκάλυπτε το βασικό θέμα της σελίδας που μιλούσε για «παρέμβαση σκάνδαλο». Εμείς δεν μπαίνουμε στην ουσία των ρεπορτάζ. Ούτε υιοθετούμε τους χαρακτηρισμούς. Απλά θέλουμε να αναδείξουμε πως το μίσος εκείνων των ημερών έγινε έρωτας το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014. «Είναι προφανές πως κάποιοι βάζουν φιτιλιές για να βγει προς τα έξω μία εικόνα του Μπαλτάκου που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και να δημιουργηθούν σκιές γύρω από το όνομα του», ανέφεραν τα «Παραπολιτικά» με πηγές άτομα «που κινούνται στο οικογενειακό, πολιτικό και επαγγελματικό περιβάλλον του δικηγόρου»
Αποκλείεται να ανήκουν σε αυτό το περιβάλλον οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος. Όπως αποκλείεται, να ανήκει η Μαρίνα Παπαιωάννου , η εν διαστάσει σύζυγος του Μπαλτάκου. Η εφημερίδα ξέχασε να πάρει και τη δική της θέση, αν και την αφορά άμεσα το δημοσίευμα. Είπαμε στους δύο, τρίτος δεν χωρεί… Εκτός και αν είναι ο… κουμπάρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι υπερήφανες πωλήσεις του Κούγια και η αγγελία για το προπονητικό

Ωραίος ο Αλέξης Κούγιας! Διαπίστωσε ότι με τα... ασημικά δεν βγαίνει άκρη και έβαλε αγγελία μήπως βρει επενδυτή για τις εγκαταστάσεις πο...