Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Όλες οι συμβάσεις του "Γ. Καραϊσκάκης" στη δημοσιότητα!


Το κουτί της Πανδώρας άνοιξε ο Μανόλης Δράκος με όσα έγραψε στη… σπηλιά του, στην εφημερίδα η «Γάτα»! Ο καλός συνάδελφος και φίλος άγγιξε ένα θέμα που έως τώρα απασχολούσε μόνο τον οπαδικό Τύπο και τους οργανωμένους φίλους του Ολυμπιακού. «Σύμφωνα με μία πληροφορία στο συμφωνητικό που έχει υπογράψει ο Ολυμπιακός με το κράτος για την κατασκευή του νέου γηπέδου αναφέρεται πως αν άλλη ομάδα της επικράτειας προχωρήσει στην ανέγερση γηπέδου με κρατική χρηματοδότηση (όπως η ΑΕΚ που διεκδικεί τα 20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής), τότε η πολιτεία θα είναι υποχρεωμένη να καταβάλει και στον Ολυμπιακό ένα αντίστοιχο ποσό», έγραψε ο Δράκος. Πρόκειται για μία διαρροή που κυκλοφορεί ευρέως εδώ και ένα χρόνο από ανθρώπους του Ολυμπιακού. Και μπορεί να ‘ναι αληθινή. Όπως και η επόμενη. «Επίσης, στην ίδια συμφωνία Ολυμπιακού – Πολιτείας υπάρχει πρόβλεψη για αύξηση του συντελεστή δόμησης του σταδίου Καραϊσκάκη σε περίπτωση κατά την οποία τροποποιηθούν οι όροι δόμησης για την κατασκευή άλλου γηπέδου στην επικράτεια», προσέθεσε ο καλός συνάδελφος.
Όλες οι απορίες θα λυθούν μόνο εάν δώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός ή έστω η «Καραϊσκάκης ΑΕ» τη σύμβαση στη δημοσιότητα. Να τη δούμε, να τη διαβάσουμε όλοι! Να δούμε τι ακριβώς ισχύει για κάθε περίπτωση. Καλό θα ‘ναι να διαβάσουμε και τους όρους της σύμβασης που έχει υπογράψει η ΕΠΟ με τον ίδιο φορέα. Να δούμε εάν έγινε διαγωνισμός, τι προσφορές κατατέθηκαν και γενικώς κάθε όρο από την προσοδοφόρο, για τον Ολυμπιακό, συνεργασία του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία… Γι’ αυτό θεωρώ ότι άνοιξε το κουτί της Πανδώρας. Διότι κάποιοι θα αναζητήσουν τις δύο συμβάσεις για να τις δημοσιοποιήσουν!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι υπερήφανες πωλήσεις του Κούγια και η αγγελία για το προπονητικό

Ωραίος ο Αλέξης Κούγιας! Διαπίστωσε ότι με τα... ασημικά δεν βγαίνει άκρη και έβαλε αγγελία μήπως βρει επενδυτή για τις εγκαταστάσεις πο...